Trots op mensen

Trots zijn we op een fantastisch concept. Uitgewerkt tot een prachtig in elkaar gezette top Catamaran.  Onder de bezielende leiding van de Nederlandse ingenieur Jochum Biersma die in het Oosterijkse Lichtenberg de fabriek van Row and Sail heeft opgericht. Inmiddels is het een groot team met experts dat zeer toegewijd werkt. De ontwikkeling en productie van bijna alle onderdelen worden bij Row and Sail geproduceerd. Het Team heeft 1 opdracht. Het Row and Sail product moet het beste zijn! makkelijk in gebruik. En natuurlijk degelijk en duurzaam. 

De designers en engineers hebben niet onder een tijdsdruk of een deadline gestaan. Geen enkel excuses om voor een compromis te kiezen. Alleen de perfectie is goed genoeg. We hebben bij Row and Sail al een aantal jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van de X-Cat. Tijd die we nodig hadden om  deze unieke Catamaran te lanceren. Een Boot die nieuwe standaards zet in plaats van een kopie van iets dat al bestaat.

Innovatie is alleen mogelijk als we ons iedere dag afvragen of de dingen die we gewoon en goed zijn gaan vinden en waarbij sommige mensen zelfs dachten dat het niet meer verbeterd kon worden toch blijven verbeteren. Bij Row and Sail begint Kwaliteit met de keuze voor de beste materialen. Met oog voor details die andere misschien niet opmerken, en met al onze testen en re-engineering zo ver gaan dat onze producten zelfs de zwaarste omstandigheden doorstaan. We willen er 100%  van overtuigd zijn dat zelfs de meest kritische gebruiker tevreden is met het eindproduct.